Administrativ tjänst med fokus på intern styrning och kontroll sökes till Sparbanken Tanum

I din roll kommer du ha ett nära samarbete med ansvariga chefer och kontrollfunktioner. Din vardag består bland annat av att…

…aktivt stödja rörelsen i arbetet med intern styrning och kontroll.
…granska kvalitet inom flera olika områden.
…säkerställa att regler efterlevs.
…ta fram handlings- och kontrollplaner.

Sparbanken Tanum söker Privatrådgivare eller Trainee

Vi växer så det knakar och söker nu dig som är framåt, enkel och engagerad. Du är färdig privatrådgivare, eller har en ambition att bli privatrådgivare inom ett par år. I det sistnämnda fallet står vi för utbildningen. Vi söker människor som älskar kundmötet, det är nämligen det vi lever på. SwedSec-licens är ett stort plus! Vi tror vidare att du har en sjuhelsickes inställning och lär dig snabbt.

Företagsrådgivare sökes med ett stort engagemang och driv till Sparbanken Eken

Din profil

Du trivs med att ha många och täta kundkontakter, du är bra på att identifiera kundbehov och därmed också bra på att presentera kloka affärslösningar. Du är kommunikativt skicklig och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt som engagemang, samarbetsförmåga, affärsmässighet och analytisk förmåga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter som företagsrådgivare
med skog- och lantbruksinriktning samt är SwedSec-licensierad.

Vd sökes till Sparbanken Göinge

Vår nuvarande vd går i pension under våren 2020, vi söker därför en ny vd med följande kompetenser:

  • Marknads- och säljinriktad med förmåga att bygga goda och långsiktiga kundrelationer
  • Dokumenterat god ledare
  • Gedigen bankkompetens
  • Starkt affärsmannaskap
  • Drivande och resultatinriktad
  • Hög social kompetens

Bankens vd är placerad på kontoret i Vinslöv. 

I detta rekryteringsärende samarbetar vi med Lisberg Executive Search, www.lisberg.se

Ekonom sökes till Sparbanken Gotland

Om tjänsten

Ekonomifunktionen ansvarar för allmänt bokslutsarbete och myndighetsrapportering.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i bokslutsarbete, avstämningar, fakturahantering, kapitalutvärdering samt rapportering till olika myndigheter så som Finansinspektionen och Riksgälden.

Privatrådgivare sökes till Sparbanken Västra Mälardalen

Vi förstärker med fler medarbetare och söker dig som vill vara med och driva Sparbanken Västra Mälardalen framåt. Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa. Vi söker nu en privatrådgivare till vårt kontor i Köping.

 

Vd sökes till Sparbanken Gotland

Vill du också bidra med affärsmässighet och utveckling av både medarbetare och kundrelationer?

Med engagemang leder du bankens långsiktiga och strategiska utveckling samt utveckling av personalen. Genom tydliga mål skapar ni tillsammans tillväxt genom lönsamma affärer och tar samtidigt tillvara den möjlighet som en ökad digitalisering innebär.

Privatrådgivare sökes till Sparbanken Gotland

Om tjänsten

Som privatrådgivare ansvarar du för dina kunders affärer med banken. Detta innebär rådgivning i samband med kreditgivning, placeringsaffärer eller försäkringsförmedling. Tjänsten innefattar också spontana kundmöten där stort fokus ligger på att hjälpa eller guida kunderna rätt.

 

Fryksdalens Sparbank söker en kreditchef

Vill du göra skillnad på riktigt? Tillsammans med 35 engagerade kollegor har du möjligheten att driva Fryksdalens Sparbank framåt.

Vi söker en kreditchef, som utifrån bankens värderingar och sitt gedigna intresse för det lokala vill vara med och skapa förutsättningar åt människor och företag i vårt verksamhetsområde att växa och utvecklas.

 

Styrelseledamot sökes till Skurups Sparbank

Skurups Sparbank skiljer sig från en vanlig bank på många sätt. Som sparbank har vi inte några aktieägare som kräver utdelning. Vårt överskott återinvesterar vi i vårt verksamhetsområde. För oss är det självklart att ta ansvar och engagera oss i våra ungdomar samt att bidra till det lokala samhällslivet i form av stöd till idrott, skola, kultur och näringsliv. Genom det fortsätter vi att vara den katalysator för lokal tillväxt som var sparbankens syfte från allra första början.

Sidor