Sparbanken Eken söker en engagerad och handlingskraftig kontorschef

Till vårt kontor i Långasjö söker vi en kontorschef som med starkt engagemang ska ansvara för kontorets affärsverksamhet och utveckling. Vi tror att du är handlingskraftig och har en god förmåga att bedriva ett aktivt ledarskap med nära uppföljning. Du drivs av kundservice, goda relationer och engagerade medarbetare. Vi tror också att du, precis som vi tycker om att bygga och underhålla nätverk som utvecklar både kunder, banken och regionen där vi verkar.

Företagsrådgivare sökes till Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank

Om jobbet

Som företagsrådgivare på Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank kommer du att jobba tillsammans med ett kundstöd företag och en skog & lantbruksrådgivare. Ni tre bildar tillsammans det team som ska ta hand om bankens företagskunder på bästa möjliga sätt.  Som Företagsrådgivare ansvarar du för din egen kundstock och förädlingen av denna. Vi vill att du erbjuder kunden en bred kompetens och kan möta kunden i de affärer kunden har behov av rådgivning, inom såväl låna, spara som försäkra.

Företagschef sökes till Roslagens Sparbank

Om företagsaffären i Roslagens Sparbank

Företagsaffären i Roslagens Sparbank har en affärsvolym på ca 6 miljarder kronor. Våra företagskunder representerar hela vår marknad med allt från några större företagsengagemang, företrädesvis inom fastighetssektorn men utgörs till hälften av mindre företag samt egenföretagare och föreningar.

Som företagschef kommer du att ha ett övergripande ansvar för hela företagsaffären samt för samtliga medarbetare som jobbar på företagsavdelningen i Norrtälje för närvarande 15 personer.

 

Roslagens Sparbank söker redovisningsekonom

Som redovisningsekonom hos Roslagens Sparbank ansvarar du för hela flödet inom redovisningen:

  • löpande bokföring
  • månads- och årsbokslut
  • avstämning av balans- och resultatkonton
  • analys av utfall
  • skattedeklarationer

 

Tjänsten innefattar även:

Roslagens Sparbank söker privatrådgivare

Vi söker dig som vill vara en viktig affärspartner till våra befintliga och blivande kunder, har en hög grad av servicekänsla och gillar att göra affärer. Du är en person som är social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor.

Som privatrådgivare kommer du att arbeta med rådgivning och försäljning inom områden som betala, låna, spara, pension, sak- och trygghetsförsäkringar.

Sustainergies: Bli hållbarhetscoach för en sparbank

Ditt uppdrag

Det är sparbankernas samhällsnytta som gör dem så unika och som hållbarhetscoach för en sparbank blir du en viktigt resurs för att driva och utveckla detta arbete lokalt. Beroende på bankens prioriteringar kan uppdraget exempelvis handla om att bidra med kreativa idéer för lokala aktiviteter och event. Det skulle även kunna handla om att hjälpa banken med sociala medier, följa upp projekt som banken sponsrat eller skapa satsningar på en ung målgrupp – du kommer få arbeta där dina insatser gör som mest nytta utifrån bankens behov och dina egna styrkor.

Sala Sparbank söker: Ansvarig för AML-frågor och stöd i organisationen i regelverksfrågor

Om jobbet

Du kommer att ha en specialistroll som innefattar ett huvudansvar för AML-arbetet. Du skall stötta bankens olika funktioner vid upprättande och implementering av regelverk och instruktioner även avseende andra områden, samt vara behjälplig i vissa juridiska frågor såsom granskning av avtal och bankgarantier med mera.

Rollen innefattar även styrelse- och huvudmannaadministration vilket bland annat innebär sammanställning av styrelseagenda tillsammans med vd och styrelsens ordförande samt föra protokoll på styrelsemöten.

Leksands Sparbank söker: Medarbetare till gruppen regelefterlevnad/compliance

Om tjänsten

Vi tror att du har en juristexamen alternativt är civilekonom med ett stort intresse för juridik eller har en motsvarande utbildning. Vidare tror vi att du har några års erfarenhet från banksektorn eller finanssektorn. Erfarenhet som konsult till bank/finanssektorn är meriterande. Har du arbetat som jurist kan det också vara meriterande. En förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten är att du bor i Dalarna eller är beredd att flytta hit.