Roslagens Sparbank söker privatrådgivare

Privatrådgivare sökes med placering på Roslagens Sparbanks huvudkontor i Norrtälje

Vi söker dig som vill vara en viktig affärspartner till våra befintliga och blivande kunder, har en hög grad av servicekänsla och gillar att göra affärer. Du är en person som är social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor.

Som privatrådgivare kommer du att arbeta med rådgivning och försäljning inom områden som betala, låna, spara, pension, sak- och trygghetsförsäkringar.

I rollen ansvarar du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk i din egen kundbas. Du har ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap som du använder för att utveckla din kundbas och proaktivt prospektera nya kunder.

 

Din profil

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en lagspelare som bidrar med positiv energi och ser till hela kontorets bästa. Kontorets framgång bygger på att alla stöttar och ställer upp för varandra varje dag och därför måste du vara flexibel. Du har ett eget driv, är ödmjuk, affärs- och lösningsorienterad och väl förtrogen med vår arbetsmetodik. Proaktivitet och struktur är en viktig del i din av din vardag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med ekonomisk rådgivning. SwedSec-licens är ett krav eftersom du kommer att arbeta med investeringsrådgivning och försäkringsförmedling. Om du inte har licensen kommer du att göra utbildningen. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning eller motsvarande inom ekonomi.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontorschef Roger Bäckman, 0176-771 74.

Våra fackliga representanter är för Finansförbundet Åsa Malmgren, 0176-771 67 och för Saco Markus Berglund 0176-771 04.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 13 oktober 2017

Fyll i din ansökan i Roslagens Sparbanks formulär.

 

Om Roslagens Sparbank

Roslagens Sparbank verkar i och för Roslagen. Vi är en närproducerad bank som finns där våra kunder finns och hjälper dem att utveckla en sund och hållbar ekonomi. För att lyckas med det behöver vi engagerade och kompetenta medarbetare som vill arbeta med att bygga goda kundrelationer och göra affärer som är bra för både kunden och banken. Det som kännetecknar en sparbank är det stora samhällsansvaret för bygden. Det är vi stolta över och den traditionen vill vi föra vidare. Vill du göra skillnad för Roslagen tillsammans med oss– välkommen med din ansökan!

Senast uppdaterad: 
2017-10-05