Sparbanken Eken söker en privatrådgivare med passion för affärer

På Sparbanken Eken drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Lokala, Nära och Kompetenta. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

Vi behöver förstärka vårt team i Långasjö med en privatrådgivare. Vi söker dig som vill utveckla och fördjupa befintliga och nya relationer med våra privatkunder. Du är driven och ambitiös och gillar nya utmaningar. Du är kundens kontaktperson, har eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Du identifierar kundbehovet avseende krediter, placeringar, betalningar, försäkringar och genomför anpassade affärslösningar.

 

Om tjänsten

I rollen finns även ett stort fokus på att hjälpa, inspirera och guida kunderna i alla våra kanaler. Vi möter kunden personligen på kontoret, via telefon och digitalt. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Du har troligtvis tidigare jobbat med rådgivning inom bank och det är meriterande om du har en yrkesanpassad Swedsec-licens för rådgivare och bolån.

Som medarbetare hos oss förutsätts det att du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig, likaså att du sätter god kvalitet högt. Vi står inför många förändringar inom bankbranschen vilket gör att det är viktigt att du har god initiativförmåga och vill ta till dig nya kunskaper och arbetssätt. Du tycker det är intressant och spännande med framtidens bank och vill vara med och driva utvecklingen.

 

Ansökan och frågor

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Skriv ett personligt brev och skicka med ditt CV till linda.dempsey@sparbankeneken.se senast den 25 september. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Upplysningar kring tjänsten lämnas av:

Kontorschef Linda Dempsey på telefon 0471- 24 49 97

Facklig kontaktperson Martin Bondesson på telefon: 0471- 24 49 94

 

Om Sparbanken Eken

Med ett genuint intresse för våra kunders affärer, är vi en påläst fullservicebank som erbjuder allt en storbank kan erbjuda – men med ett lokalt fokus. Vår bank är unik då vi ägs av sex lokala stiftelser, vars syfte är att ge tillbaka en stor del av vinsten till bland annat utbildning, föreningsliv och kultur. Detta gör vi för att stimulera en god samhällsutveckling och en tillväxt i vårt verksamhetsområde som innefattar Blekinge, Kalmar och Kronobergs län. Idag har vi över 27 000 kunder, en affärsvolym på 15 miljarder kronor samt drygt 70 medarbetare fördelade på våra kontor i Ryd, Delary, Grimslöv, Åryd, Älmeboda och Långasjö.

www.sparbankeneken.se

Senast uppdaterad: 
2019-09-12