Ekonom sökes till Sparbanken Gotland

Sparbanken Gotland är en fristående Sparbank med stark lokal närvaro. Vi har två kontor, ett i Roma och ett i Stånga och är 11 anställda. Till ekonomifunktionen på kontoret i Roma söker vi en ekonom.

Om tjänsten

Ekonomifunktionen ansvarar för allmänt bokslutsarbete och myndighetsrapportering.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i bokslutsarbete, avstämningar, fakturahantering, kapitalutvärdering samt rapportering till olika myndigheter så som Finansinspektionen och Riksgälden.

Banken erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar, flexibla arbetsuppgifter och självständigt arbete. Vi ser att du som söker är utåtriktad med egen initiativförmåga, drivkraft och har ett stort intresse av ekonomi. Lämplig bakgrund är eftergymnasial ekonomisk utbildning. Meriterande arbetserfarenhet är kännedom om övervakande myndigheter, regler och rutiner, erfarenhet av dokumentation och regelverk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Raindance, vi lägger dock stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde enligt önskemål.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och ansökningsbrev till rekrytering@sparbankengotland.se senast den 18:e oktober 2019.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningsperioden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

 

Vill du veta mer

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ekonomiansvarig Mari Ahlstedt 0498-404855 eller vd Robert Kalström 0498-404861.

 

Om Sparbanken Gotland

Vår verksamhet tar avstamp i sparbanksidén, en idé om att pengarna kan komma till nytta i ett lokalt kretslopp där insättarna möjliggör lokal tillväxt genom en lokal bank. Vår sparbank har en stark lokal förankring och vinsten skall komma samhället till gagn. 

sparbankengotland.se

Senast uppdaterad: 
2019-10-01