Företagsrådgivare sökes till Mjöbäcks Sparbank

Mjöbäcks Sparbank är en fristående Sparbank med stark lokal närvaro. Vår ambition är att ge förstklassig service och rådgivning. Vi har ett kontor i Överlida och är 12 anställda. Genom att verka lokalt och stödja samhällsnyttiga projekt inom vårt verksamhetsområde ”Trivselbygden”, som omfattar delar av Svenljunga-, Marks- och Falkenbergs kommuner, kan vi vara med och skapa ett livskraftigt närsamhälle.

 

Om tjänsten

Som företagsrådgivare har du ett övergripande ansvar för en kundbas som inkluderar rådgivning, kundbearbetning, lönsamhet, risk och kundnöjdhet. Målsättningen är att vara en aktiv affärspartner vilket kräver god samarbetsförmåga.

Banken erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar, flexibla arbetsuppgifter och självständigt arbete. Vi ser att du som söker är utåtriktad med egen initiativförmåga, drivkraft och har ett stort intresse av att göra affärer. Lämplig bakgrund är civilekonom eller annan eftergymnasial företagsekonomisk utbildning. Idag arbetar du troligen som rådgivare på bank inom företag- eller privatsidan och är licensierad. Vi lägger dock stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi arbetar med löpande urval varför vi vill ha din ansökan snarast dock senast fredagen den 7 juni.

 

Ansökan och frågor

Du skickar din ansökan till carolina.skogsberg@mjobackssparbank.se

För frågor kring tjänsten ring Privatmarknadsansvarig Anders Trulsson 070-333 27 06 eller vd Carolina Skogsberg 0325-32713

Senast uppdaterad: 
2019-05-24