Företagsrådgivare sökes till Norrbärke Sparbank

Norrbärke Sparbank är en fristående Sparbank med verksamhet i huvudsak i Smedjebackens kommun. Banken har ett kontor i Smedjebacken med 16 anställda som har ambitionen att ge förstklassig service och rådgivning till våra kunder.

Norrbärke Sparbank är en fristående Sparbank, vilket innebär att vi fattar våra egna beslut och bestämmer hur vi vill använda vår vinst. Genom att verka lokalt och stödja samhällsnyttiga projekt, exempelvis genom att främja lokalt näringsliv, utbildning, idrott och kultur, kan vi vara med och skapa ett livskraftigt samhälle där vi verkar.

 

Vill du vara med och utveckla Norrbärke Sparbank?

Vi söker nu vår nästa företagsrådgivare som vill vara med och utveckla Norrbärke Sparbank. Uppdraget innefattar ansvar för att förvalta och utveckla en egen kundgrupp av företag. Du kommer ta över en befintlig kundstock som du ansvarar för att förvalta och utveckla. I uppdraget ingår även att hitta nya kunder vilket du gör genom att bygga relationer och nätverk. Vi är en företagsavdelning på 3 personer som jobbar i team för att leverera bästa kundnytta både i upp- och nedgångar.

Vem är det vi söker?

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, eller annan likvärdig eftergymnasial utbildning kombinerat med erfarenhet från att jobba med företagskunder. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom bank med företagsaffären men du kan även ha bakgrund som kundansvarig inom redovisnings- eller revisionsbranschen. Du trivs med ett fritt arbete där du själv driver dina kundrelationer framåt och kombinerar kundmöten med att sitta hemma på kontoret för att göra analyser och skriva PM. Du ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor, ta initiativ och driva ditt arbete i mål.

Låter detta intressant?

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. För mer information är du välkommen att kontakta Företagsmarknadschef Mattias Ericson, tfn: 0240-59 10 18 alt e-post: mattias.ericson@norrbarke-sparbank.se.

Facklig representant för Finansförbundet är Susanne Melin, tfn: 0240- 59 10 27.

Mejla CV och personligt brev till mattias.ericson@norrbarke-sparbank.se, sista ansökningsdag är den 31 januari 2020. 

Senast uppdaterad: 
2020-01-10