HR-chef sökes till Hälsinglands Sparbank

Dina arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig till en roll där du ges brett utrymme att utveckla och bidra med energi och engagemang i vårt HR-arbete. Vi ser dig komma in med nytänkande för att ta vårt starka arbetsgivarvarumärke in i framtiden.

Dina arbetsuppgifter ligger både inom både strategiska och praktiska personalfrågor som syftar att attrahera och rekrytera samt att utveckla våra personalfrågor. Du upprättar med hjälp av våra uppställda mål en konkret HR-agenda.

I rollen ingår även att ansvara över lönerevisionsarbete, att utveckla och driva hälso - och arbetsmiljöfrågor. För oss är jämställdhets- och mångfaldsarbete högt prioriterade områden, vilket förutsätter att det också linjerar med din värdegrund.

 

Din profil

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du har en gedigen erfarenhet av HR-arbete, operativt såväl som strategiskt. Du är dessutom van att arbeta med organisationsutveckling, leda projekt, förhandla och arbeta i en verksamhet med många kontaktytor.

Som HR-chef är du en stabil och prestigelös person med förmåga att arbeta målinriktat ur ett verksamhetsperspektiv. Du är lyhörd, analytisk och har förmåga att fatta beslut och verkställa dem. Vidare har du förmåga att agera utifrån organisationens totala behov. Du är van att samarbeta och driva frågor på ett motiverande sätt mot uppsatta mål. Du ser medarbetarna, med sina kunskaper och förmågor, som verksamhetens främsta tillgångar.

Omfattning: HELTID

Ort: HUDIKSVALL

 

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering. För samtliga frågor om rollen hänvisar vi varmt till rekryteringskonsulter Sofie Lambertsson tfn: 0733-512721 eller Olof Westling 0733-512734.

Sista ansökningsdag är 9 december 2018.

Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Hälsinglands Sparbank

Hälsinglands Sparbank är banken som gör det möjligt för människor och företag att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Att ge tillbaka och göra skillnad är ett löfte vi ger våra kunder. Med vårt samhällsengagemang stöttar vi mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamheter samt inom förenings- och näringsliv. Vi värnar om ett bättre samhälle för alla.

För att visa uppskattning till vår personal är det viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö och att vår personal får tillbaka i form av förmåner och omhändertagande. Vi satsar därför mycket på gemensamma aktiviteter och friskvård. Hälsinglands Sparbank är en fristående bank, vilket innebär att våra beslut fattas lokalt. Vi är idag ca 90 anställda på fem olika kontor med en företagskultur som genomsyras av ledorden engagerad, nära och öppen.

www.halsinglandssparbank.se

Senast uppdaterad: 
2018-11-22