Kundrådgivare privat sökes till Sparbanken i Enköping kontoret Bålsta

Det går bra för kontoret och vi behöver förstärka med en kundrådgivare. Är digitalisering självklar för dig? Älskar du kundmötet och affären? Då är det dig vi söker.

Om tjänsten

Du blir en del av vår privatmarknadsgrupp med hög kompetens och stort engagemang.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i ständig förändring där du får möjlighet att bygga din karriär och tillsammans med dina kollegor och kunder skapa framtidens lokala Sparbank.

En kundrådgivare ansvarar för att lyhört och med omtanke möta alla kunders behov av service. En arbetsdag innefattar kundmöten som både är obokade och bokade rådgivningar inom områdena låna, spara, försäkring och vardagsaffären, en stor del är också att lotsa våra kunder inom digitaliseringen.

Jobbet som kundrådgivare är omväxlande, intensivt och roligt.

 

Om dig

Du gillar att jobba kundfocuserat och vill hitta den bästa lösningen för varje kund. Det är viktigt att du har en hög servicenivå, egen drivkraft, initiativförmåga, håller dig uppdaterad om den digitala utvecklingen. 

Vi ställer krav på att du redan har bolånelicensen.

Akademisk examen eller bankekerfarenhet samt Swedseclicens är meriterande

 

Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till kontorschefen Eva Carlsson 0171-854 21

Din ansökan mailar du till hr@sparbankenenkoping.se senast den 24 maj 2019

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Sparbanken i Enköping

Sparbanken i Enköping är en självständig Sparbank som verkat i mer än 180 år. Vår vision är att vara den naturliga bankpartnern och den enda bank våra kunder behöver. Vi är verksamma i Enköping, Håbo och Upplands-Bro kommuner och är den dominerande aktören på vår marknad, med en affärsvolym på över 30 miljarder och med drygt 100 anställda.

www.sparbankenenkoping.se

Senast uppdaterad: 
2019-05-03