Kvalificerad Redovisningsekonom sökes till Sala Sparbank

Tjänsten är ett vikariat på vår avdelning Ekonomi & Finans

Om jobbet

Tjänsten är ett heltidsvikariat i sex månader med möjlighet till förlängning.

Uppdraget för avdelning Ekonomi & Finans är att kunna leverera rätt siffror och analyser med kvalité i rätt tid, både internt och externt, samt vara ett stöd till andra enheter inom banken. Ekonomi & Finans består av Ekonomichef, Redovisningschef och Dig som medarbetare.

Då Ekonomi & Finans består av ett fåtal personer och arbetet spänner över många områden söker vi dig som är beredd på att ha många bollar i luften. Du är prestigelös och är inte rädd för att hugga tag i alla de uppgifter som kan hamna på avdelningens bord. Du har alltid bankens vision, affärsidé och värdegrund som utgångspunkt i ditt arbete.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Upprätta månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Myndighetsrapportering
  • Likviditets- och volymuppföljning
  • Uppföljning av bankens värdepappersportfölj
  • Ekonomi- och verksamhetsuppföljning inkl analys av resultat- och balansräkningen
  • Processutveckling

 

Vem är du?

Vi ser helst att Du som söker är civilekonom, gärna med flera års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete inom bokslut och rapportering. Erfarenhet från den finansiella sektorn är meriterande, men det viktigaste är ett stort intresse för redovisningsfrågor och viljan att utveckla sig själv och verksamheten.

Vi söker dig som bidrar med glädje på jobbet, har ett starkt eget driv, ser möjligheter och gillar när det sker förändringar. Du tycker om och är bra på att samarbeta samt ser till gruppens gemensamma mål och välbefinnande. För att vara framgångsrik i rollen är du noggrann, effektiv och tycker om att dyka ner och analysera siffror samt har en naturlig fallenhet för rapporteringsverktyg.

 

Ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomi- och Finanschef Camilla Jacobsson, camilla.jacobsson@salasparbank.se eller 0224-850 03.

Facklig kontaktperson är Annika Nelson Berg, annika.nelson@salasparbank.se eller 0224- 850 37.

Din ansökan, med CV, skickar du till ansokan@salasparbank.se senast den 11 januari. Vi kan komma att hålla intervjuer löpande.

 

Om Sala Sparbank

Vi kan vår marknad. Låter kanske lite kaxigt, men det är ärligt.

Ärlighet är något vi på Sala Sparbank värdesätter högt, tillsammans med trygghet och engagemang. Som kund hos oss ska man känna det.

Vi har under många år gett tillbaka av vår vinst, till olika lokala verksamheter. Utdelningen av Miljonen skapar möjligheter som är unika. Pengarna sår frön för tillväxt inom miljö, skola, samhälle, näringsliv, kultur och idrott. Att ge, för en bättre framtid, är en viktig drivkraft i vårt arbete.

Du kanske undrar hur vi skiljer oss från andra banker? Förutom att vi är landets näst äldsta och har varit verksamma ända sedan 1828? Jo, så här är det: Vi bestämmer själva. Vi har inga aktieägare som kräver utdelning av vår vinst. Självständigheten blir därför vår styrka.

Sala Sparbank vill arbeta i symbios med det lokala näringslivet, värna om miljön, samt göra våra områden attraktiva att bo och verka i.

Vi är inte som andra – det gör oss starka. Och när vi är starka ger vi tillbaka. Till er. Det är vad vi kallar växtkraft.

www.salasparbank.se

Senast uppdaterad: 
2019-01-07