Statusmeddelande

Anmälan är stängd. Kontakta oss på info@sparbankerna.se om du har några frågor.

Marknadsdagar 2019

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Vasagatan 1, Stockholm

onsdag, oktober 9, 2019 - 09:30 till 22:00

Välkommen till höstens Marknadsdagar 2019!

Sparbankernas Riksförbund arrangerar första dagen av två Marknadsdagar i höst. 10 oktober arrangerar Swedbank sin marknadsdag i Sundbyberg.

Nu är programmet så gott som klart och riktar sig till marknadsansvarig, annan personal på marknad/webb och vd/ledning.

 

Föreläsningar

Årets SKI Bank undersökning släpps veckan före konferensen, därför har vi bjudit in Johan Parmler, vd Svenskt Kvalitetsindex för att prata om hur sparbankerna kan bygga förtroende framåt, hur sparbankerna själva skapar förtroendefulla relationer till kunderna: Är förtroendekrisen inom finansbranschen medias fel?

Emanuel Karlsten, en av Sveriges främsta internet-kännare, vänder på perspektiven och förklarar hur vi redan är experter på sociala medier - utan att veta om det! Så blir vi framgångsrika i sociala medier. Allt är annorlunda, ändå är allt som vanligt. En föreläsning om hur Sparbanken kan vårda sitt varumärke på nätet, fyllt av "aha"-upplevelser och igenkänning.

Vikten av ett starkt varumärke i en digital värld. Maria Ströman från byrån Ehrenstråhle kommer föreläsa och hålla i workshop kring varumärken. Hon tar upp exempel på starka kända varumärken och hur de har nått dit. Hur klarar varumärket av smällar och hur påverkas sparbankerna av att ha gemensam symbol med Swedbank?

Dagen avslutas med en energifylld och engagerande föreläsning av Ashkan Fardost som pratar om att alla har missförstått digitaliseringen. Han vill inspirera till förändring och ge en djup förståelse för hur internet och digital teknologi påverkar samhällen, industrier och mänskligt beteende. Han fick utnämningen årets talare 2017.

På kvällen träffas vi igen för mingel och middag.

 

Konferens, middag och logi: Radisson Blu Royal Viking Hotel

Tid: Onsdagen den 9 oktober 2019. Torsdagen den 10 oktober arrangeras av Swedbank och kommer att hållas i Sundbyberg, separat inbjudan kommer från dem.

Program

Frågor: Kontakta Kerstin Olby, kerstin.olby@sparbankerna.se 

Kostnad: Självkostnadspris. Konferensavgift, middag samt logi debiteras.

Anmälan sker genom formuläret nedan. Sista dag för anmälan är den 23 september 2019. Anmälan är bindande och avbokning senare än fyra veckor innan konferensen debiteras.