Redovisningsekonom sökes till Sparbanken Västra Mälardalen

Är du vår nya Redovisningsekonom?

Vi förstärker vårt ekonomiteam och söker dig som vill vara med och driva Sparbanken Västra Mälardalen framåt. Hos oss arbetar du i en verksamhet med korta beslutsvägar, och du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar. Och visar du framfötterna får du möjlighet att växa – både som medarbetare och människa.

 

Ekonomicontroller sökes till Sölvesborg-Mjällby Sparbank

Sölvesborg-Mjällby Sparbank är på väg in i framtiden och är mitt uppe i ett omfattande digitaliserings-och förändringsarbete. Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och så småningom våra lokaler för att möta våra kunders behov på bästa sätt.

Vd sökes till Sparbanken Eken

Uppdraget som vd innebär att ta över stafettpinnen i en väl fungerande organisation och fortsätta den spännande resan framåt genom att leda och vidareutveckla banken i takt med omvärldens utveckling och i harmoni med våra kärnvärden: Nära, Lokala och Kompetenta.

 

Kvalificerad Redovisningsekonom sökes till Sala Sparbank

Om jobbet

Tjänsten är ett heltidsvikariat i sex månader med möjlighet till förlängning.

Uppdraget för avdelning Ekonomi & Finans är att kunna leverera rätt siffror och analyser med kvalité i rätt tid, både internt och externt, samt vara ett stöd till andra enheter inom banken. Ekonomi & Finans består av Ekonomichef, Redovisningschef och Dig som medarbetare.

Private Banker sökes till Westra Wermlands Sparbank

Om dig 

Vi söker dig som är förtroendeingivande, har relevant ekonomisk utbildning, Swedsec-licens, ett stort intresse för spara, placera och de finansiella marknaderna. Tidigare erfarenhet inom området för förmögenhetsrådgivning är en merit.