Engagerad och ambitiös privatrådgivare sökes till Sparbanken Eken

Vi söker dig som vill utveckla och fördjupa befintliga och nya kundrelationer. Du är driven och ambitiös och gillar nya utmaningar. Hos oss har du eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Du identifierar kundbehovet avseende krediter, placeringar, betalningar, försäkringar och genomför anpassade affärslösningar. Du hjälper, guidar och inspirerar dina kunder i alla våra kanaler. Vi möter kunden personligen på kontoret, via telefon och digitalt.

Affärsstöd sökes till Tjustbygdens Sparbank

Vilka är vi?        

Företagsrådgivare sökes till Norrbärke Sparbank

Vill du vara med och utveckla Norrbärke Sparbank?

Vi söker nu vår nästa företagsrådgivare som vill vara med och utveckla Norrbärke Sparbank. Uppdraget innefattar ansvar för att förvalta och utveckla en egen kundgrupp av företag. Du kommer ta över en befintlig kundstock som du ansvarar för att förvalta och utveckla. I uppdraget ingår även att hitta nya kunder vilket du gör genom att bygga relationer och nätverk. Vi är en företagsavdelning på 3 personer som jobbar i team för att leverera bästa kundnytta både i upp- och nedgångar.

Sparbanken i Enköping söker Redovisningschef

Om rollen:

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår ansvar för löpande hantering av bankens redovisning vilket inkluderar avstämningar samt analys av ekonomiskt resultat. Du kommer att vara mycket involverad i upprättande och utvecklade av bankens interna- och externa rapportering, såsom bokslut, myndighetsrapportering, delårs- och årsredovisning. Du kommer även att biträda vid rapportering av skatter och avgifter.   

Sparbanken i Enköping söker Lantbruksrådgivare

Om jobbet

Som Lantbruksrådgivare kommer Du att arbeta aktivt mot bankens lantbrukskunder och branschens nätverk. Du kommer också proaktivt bearbeta befintlig kundstock för att erbjuda bankens hela utbud av tjänster och produkter, många gånger i samarbete med privatrådgivare, försäkringsrådgivare samt andra yrkesroller. Du kommer att ha ett specialistansvar inom banken. Analys av lantbruksföretag och kundbesök utgör en viktig del av arbetet.

Om dig

Sidor