Jurist till Sparbankernas Riksförbund

Sparbankernas Riksförbund är ett branschförbund för 59 Sparbanker och 13 ägarstiftelser och har till uppgift att tillvarata medlemmarnas gemensamma intressen. Förbundet representerar medlemmarna gentemot myndigheter och organisationer och är remissinstans samt förhandlingspart i ärenden av betydelse för medlemmarna. En viktig del av Förbundets arbete består i att bevaka rättsutveckling och ge vägledning till medlemmarna i betydelsefulla frågor. Förbundets uppdrag växer, vilket gör att ytterligare krafter nu behöver knytas till Förbundet.

Privatrådgivare med hög ambition och servicenivå sökes till Sparbanken Eken

På kundcenter handläggs ärenden och frågor av bred karaktär, allt från digitala låneansökningar och tjänster till rådgivning via telefon/Skype inom spara, betala, låna och försäkra. Kundcenter servar alla bankens kunder, andra banker, mäklare m.fl. via telefon, internetbanken, hemsidan och mail. Som medarbetare hos oss förutsätts det att du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig, likaså att du sätter god kvalitet högt.

Erfaren kreditanalytiker till Sparbanken Ekens huvudkontor

Är du en engagerad och driven person med erfarenhet från bank eller revision och med stort intresse för krediter, kreditkvalitet och att ge våra rådgivare bästa möjliga förutsättningar i sitt arbete? Vill du arbeta i en bank med stark tradition som brinner för bra kundservice och att göra skillnad i vårt marknadsområde? Som kreditanalytiker fungerar du som spindeln i nätet i processen med att, i dialog med kundansvarig, ta fram kvalitetsmässigt bra underlag som lägger grunden för kreditbeslut i kreditdelegationerna.

Företagsrådgivare med stort engagemang och driv sökes till Sparbanken Eken - Älmeboda

Vi tror att du trivs med att ha många och täta kundkontakter, är bra på att identifiera kundbehov och därmed också bra på att presentera kloka affärslösningar. Du är kommunikativt skicklig och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Vi värdesätter dina personliga egenskaper såsom engagemang, samarbetsförmåga, affärsmässighet och analytisk förmåga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter som  företagsrådgivare med skog- och lantbruksinriktning samt är SwedSec-licensierad.

Sparbanken Eken söker relationsbyggande försäkrings- och placeringsspecialist

Är du en engagerad och driven person med erfarenhet från bank eller försäkring och med stort intresse för placeringar och att ge dina kunder de bästa möjliga förutsättningarna i försäkrings-, pensions- och placeringslösningar? Vill du arbeta i en bank med stark tradition som brinner för bra kundservice, kompetensutveckling och att göra skillnad i vårt marknadsområde? Då kan vi ha något för dig. Som försäkrings- och placeringsspecialist träffar du främst bankens företagskunder med behov av tjänstepensionslösningar och placeringar men även placeringsintensiva privatkunder.

Sparbanken Eken söker engagerad och ambitiös privatrådgivare

Vi söker dig som vill utveckla och fördjupa befintliga och nya kundrelationer. Du är driven och ambitiös och gillar nya utmaningar. Hos oss har du eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Du identifierar kundbehovet avseende krediter, placeringar, betalningar, försäkringar och genomför anpassade affärslösningar. Du hjälper, guidar och inspirerar dina kunder i alla våra kanaler. Vi möter kunden personligen på kontoret, via telefon och digitalt.

Sparbanken i Enköping, Kungsängenkontoret söker kundansvarig

Om tjänsten

Som finansiell rådgivare har du ansvaret att förvalta befintliga Premiumkunder samt att aktivt arbeta in nya kunder inom och utanför banken.

Dina fokusområden och ansvar

Södra Dalarnas Sparbank söker VD

Sparbankerna står inför en spännande och utmanande framtid. Banken är en lokalt stark aktör och vi har de bästa förutsättningar att möta och följa våra kunder in i framtiden. Samtidigt förändras vår omvärld och det ställer krav på vår förmåga att anpassa och utveckla våra tjänster, vår struktur och affärsmässighet. Vår nästa VD ska leda oss i arbetet med att möta framtiden och se till att vi fortsätter växa med lönsamhet. Tillsammans med styrelse, ledningsgrupp och medarbetare förväntas du fortsätta vår framgångsresa och bygga vårt varumärke ännu starkare.

Ulricehamns Sparbank söker två Privatrådgivare

Ulricehamns Sparbank verkar i en levande stad med starkt näringsliv. Det är många saker som bidragit till att Ulricehamn växer, utvecklas positivt och vågar skapa stora evenemang. Vi tror att en viktig ingrediens är att det finns en stark sparbank på orten som kan vara med och bidra till utvecklingen. Vi jobbar varje dag för att utveckla Ulricehamn på olika sätt.

Att jobba på Ulricehamns Sparbank

Sidor