Ulricehamns Sparbank söker en privatmarknadschef

På en liten bank blir alla större

Ulricehamns Sparbank är den stora lilla banken. Vi har den lilla bankens närhet, engagemang och service. Och samtidigt har vi den stora bankens kompletta tjänsteutbud, fördelaktiga erbjudanden och digitala lösningar.

Rådgivare sökes till Sala Sparbank, kontoret i Östervåla

Om jobbet

Som rådgivare hos oss möter du kunder i olika faser i livet. Det är viktigt att du lyssnar in kunden och de behov som finns, och att du drivs av att hjälpa till och att skapa ett mervärde för kunden i varje möte. Ett kundmöte kan t ex. innebära en rådgivning på plats på kontoret eller att du guidar kunden i sin egen internetbank eller app över telefon.

 

Rådgivare sökes till Sala Sparbank

Om jobbet

Som rådgivare hos oss möter du kunder i olika faser i livet. Det är viktigt att du lyssnar in kunden och de behov som finns, och att du drivs av att hjälpa till och att skapa ett mervärde för kunden i varje möte. Ett kundmöte kan till exempel innebära en rådgivning på plats på kontoret eller att du guidar kunden i sin egen internetbank eller app över telefon. Arbetsplats är kundcenter på kontoret i Sala.

 

Företagsrådgivare sökes till Åse Viste Sparbank

Om rollen som Företagsrådgivare

Som företagsrådgivare jobbar du tillsammans i ett team med kundstöd, företagsrådgivare och pensions- och försäkringsrådgivare. Du har ett övergripande ansvar för en kundbas som inkluderar rådgivning, lönsamhet, risk och kundnöjdhet.  Målsättningen är att vara en aktiv affärspartner vilket kräver god samarbetsförmåga. I Åse Viste Sparbank har vi lång erfarenhet och bred kunskap om näringslivet i vår region. Vi tar ansvar för utvecklingen i vår bygd.

 

Kundrådgivare privat sökes till Sparbanken i Enköping kontoret Bålsta

Om tjänsten

Du blir en del av vår privatmarknadsgrupp med hög kompetens och stort engagemang.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i ständig förändring där du får möjlighet att bygga din karriär och tillsammans med dina kollegor och kunder skapa framtidens lokala Sparbank.

Privatrådgivare sökes till Bjursås Sparbank

Vi är en fristående Sparbank med stark lokal förankring som verkar inom Falu kommun. Kanske är just du nyfiken på att arbeta i en fristående Sparbank med starka lokala värderingar och närhet till vår marknad. Vi söker nu en ny medarbetare till Bjursås Sparbank.

 

Privatrådgivare

I rollen som Privatrådgivare kommer du att arbeta med allt från allmänt bankarbete till djupare kundrådgivning. Arbetet innebär bl a att du kommer att arbeta med kundens totala affär inom spara, låna, försäkringar och betala.

Privatrådgivare sökes till Ekeby Sparbank

Om jobbet

Ekeby Sparbank är en fristående sparbank med en affärsvolym på 5 miljarder. Vårt kontor ligger i Ekeby och vi är 15 medarbetare som arbetar här. Du kommer att arbeta i en grupp med 5 certifierade privatrådgivare. I rollen som privatrådgivare ansvarar du för rådgivning och försäljning inom spara & placera, försäkra, låna och betala. Att vara en lagspelare med god samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt då vi är en mindre organisation.

 

Privatmarknadschef sökes till Fryksdalens Sparbank

Som Privatmarknadschef för Fryksdalens Sparbank är din främsta uppgift att bibehålla den höga verksamhetsnivå som finns idag, samtidigt som du tillsammans med din personal, utvecklar verksamheten framåt på ett effektivt sätt.