Privatrådgivare sökes till Ekeby Sparbank

Ekeby Sparbank fortsätter att växa och nu söker vi en ny privatrådgivare. Har du erfarenhet av rådgivning, är engagerad och positiv samt gillar lagarbete och att hålla en mycket hög servicenivå, då är denna tjänst för dig.

Om jobbet

Ekeby Sparbank är en fristående sparbank med en affärsvolym på 5 miljarder. Vårt kontor ligger i Ekeby och vi är 15 medarbetare som arbetar här. Du kommer att arbeta i en grupp med 5 certifierade privatrådgivare. I rollen som privatrådgivare ansvarar du för rådgivning och försäljning inom spara & placera, försäkra, låna och betala. Att vara en lagspelare med god samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt då vi är en mindre organisation.

 

Ansvarsområden

I rollen som privatrådgivare ansvarar du för arbetet mot alla privata kunder, såväl i det bokade som i det spontana mötet.

  • Självständigt hantera privatärenden och ta välgrundade affärsbeslut. 
  • Ge finansiell rådgivning till privatkunder inom både låna, spara, försäkra och betala.
  • Hantera privatkundens hela ekonomi, ibland genom slussning till kollega.

 

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll och har en hög servicegrad och ett starkt eget driv.  Du bör vara nyfiken, villig att lära dig nya saker och en ambition att överträffa kundens förväntningar. Arbetar du idag med rådgivning och bolån, så ses det som mycket meriterande. Formella krav i rollen är Swedseclicens.

 

Varför jobba med oss?

Ekeby Sparbank fortsätter att växa och är väl förankrad i bygden. Banken är mån om såväl kunder som personal. Vi har korta beslutsvägar och ett stort hjärta. Hos oss blir du en del av en kultur där vi gillar våra kunder, att göra affärer och har ett starkt lokalt engagemang.

Välkommen in med din ansökan.
 

Kontaktinformation

VD Marianne Thörning, 042-25 04 10, marianne.thorning@ekebysparbank.se

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

 

Om Ekeby Sparbank

Allt fler kunder i Nordvästra Skåne har upptäckt fördelen med en liten fristående Sparbank. En bank med korta beslutsvägar och hög servicegrad. Vi är den lilla banken som har funnits sedan 1892 och idag är vi 15 heltidsanställda.

www.ekebysparbank.se

 

Senast uppdaterad: 
2019-04-12