Privatrådgivare sökes till Sparbanken Gotland

Vi behöver förstärka vårt kontor i Stånga med en privatrådgivare. Vi söker dig som vill utveckla relationen med våra befintliga privatkunder och utveckla affären med nya kunder.

Om tjänsten

Som privatrådgivare ansvarar du för dina kunders affärer med banken. Detta innebär rådgivning i samband med kreditgivning, placeringsaffärer eller försäkringsförmedling. Tjänsten innefattar också spontana kundmöten där stort fokus ligger på att hjälpa eller guida kunderna rätt.

 

Om dig

Du tycker om att träffa människor och att lägga stor vikt vid att vara hjälpsam mot kunder och kollegor. Du drivs av att göra affärer och att upprätthålla en hög servicenivå. Du har goda ekonomiska kunskaper och har kanske tidigare jobbat med rådgivning inom bank. Det är meriterande om du har relevanta akademiska studier eller motsvarande eller innehar Swedsec-licens för rådgivare eller bolån.    

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och ansökningsbrev till rekrytering@sparbankengotland.se senast den 18:e oktober 2019.

Frågor om tjänsten besvaras av Privatmarknadsansvarig Jerry Ahlstedt, 0498-404859.

 

Om Sparbanken Gotland

Vår verksamhet tar avstamp i sparbanksidén, en idé om att pengarna kan komma till nytta i ett lokalt kretslopp där insättarna möjliggör lokal tillväxt genom en lokal bank. Vår sparbank har en stark lokal förankring och vinsten skall komma samhället till gagn. 

sparbankengotland.se

Senast uppdaterad: 
2019-09-27