Privatrådgivare sökes till Tjustbygdens Sparbank

Framtiden är spännande! Därför behöver vi dig som helhjärtat vill bidra till att stärka vår position som en bättre bank som gör skillnad, både för den enskilda kunden och för det lokala samhället. Gillar du att hjälpa kunder att få en trygg och smidigt fungerande ekonomi, då är det här jobbet för dig!

Vilka är vi?        

Tjustbygdens Sparbank är en självständig bank med huvudkontor i skärgårdsstaden Västervik. Hos oss står kunden i centrum och vi erbjuder en hög grad av personlig service tillsammans med smidiga digitala lösningar. Vår hemmamarknad är Västerviks kommun där vi har kontor i Västervik, Gamleby och Ankarsrum och en mycket stark marknadsposition. Många av våra kunder finns även på andra platser i Sverige. Vi är en väl sammansvetsad personalstyrka på ca 60 medarbetare som arbetar för att våra kunder och den lokala marknaden ska utvecklas och växa. Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter och tjänster till alla kundkategorier. Genom nära samarbete med andra Sparbanker och Swedbank erbjuder vi rikstäckande service, samma lösningar som en storbank samt den lokala bankens närhet, engagemang och beslutskraft. Alla beslut fattas lokalt och bankens överskott används till att utveckla verksamheten och till olika former av samhällsnyttiga bidrag. Vår vision är att vara en bättre bank som gör skillnad.

Vem är du?

För att lyckas är du positiv, pedagogisk och utåtriktad samt kan skapa förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och gillar att tänka nytt när det gäller att hitta, möta och göra affärer med kunder.  Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och triggas av nöjda kunder, sunda affärer och att leverera ett bra resultat. Du kommer att tillhöra en grupp om ca 10 rådgivare som hjälper och stöttar varandra, du behöver därför vara en flexibel lagspelare med bra samarbetsförmåga, som bidrar till en god stämning på kontoret. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning. Swedsec-licens och erfarenhet från bank, försäkring eller liknande, är en stor fördel men inget krav.

Arbetsuppgifter

Rollen som Privatrådgivare är bred och viktig. Du arbetar målinriktat med din egen kundstock för en hållbar framtid och du ger råd inom sparande, lån, pension och försäkring. Du deltar i kundaktiviteter och du har även en viktig roll i att guida kunden att själv snabbt och enkelt använda sig av våra digitala lösningar.  Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete där du som Privatrådgivare kan göra stor skillnad för kunden.

Vill du veta mera eller skicka in din ansökan

Mejla din ansökan till laila.werme@tjustbanken.se. Vi påbörjar urvalet under ansökningstiden och välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22 januari 2020. Har du frågor är du välkommen att kontakta Privatchef Anna Nordén på tel. 072-531 51 55 eller Personalchef Laila Werme på tel.nr 0490 - 81 51 42. Facklig kontaktperson är Therese Löwenstam Aupers, 0490-81 51 26. Mer om Tjustbygdens Sparbank hittar du på www.tjustbanken.se.

 

Senast uppdaterad: 
2020-01-14