Privatrådgivare till Järvsökontoret i Hälsinglands Sparbank

Ett av våra kontor ligger i natursköna Järvsö ca 1,5 mil från Ljusdal. Kontoret ligger inbäddat i det lilla samhället omgivet av en lantlig idyll med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. Här finns nått för alla oavsett om man gillar friluftsliv, kultur eller god mat. Järvsö ger dig ett hemtrevligt intryck och detta vill vi på Hälsinglands Sparbank vara med och bidra till. På kontoret arbetar idag 9 erfarna rådgivare och en kontorschef.

 

Om tjänsten

Drivs du av att göra affärer och av att skapa goda kundupplevelser? Vill du jobba i en affärsdriven miljö där lönsamheten visas genom trogna och nöjda kunder i Järvsö? Då är förmodligen rollen som privatrådgivare hos oss rätt för dig!

Som privatrådgivare i Järvsö får du möjlighet att på ett affärsmässigt och personligt sätt ge rådgivning till både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov inom sparande, bolån, vardagsekonomi och försäkringar.

Du bokar, förbereder och genomför kvalificerade möten där målet är att hitta en optimal helhetslösning för varje kund. För oss är det viktigt att du har en förståelse att du är bankens ansikte utåt och ser det som en naturlig del i ditt uppdrag.

 

Om dig

För att trivas i rollen som privatrådgivare behöver du ha en affärsdriven personlighet, vara initiativrik och utåtriktad. Du har lätt för att bygga långsiktiga relationer, med såväl nya som befintliga kunder. Du har god förståelse för digitaliseringens påverkan på våra kunders beteenden, följer marknadens utveckling och tar ansvar för förbättringar som berör kundernas privatekonomi.

För dig är det en självklarhet att sätta kunden och kundens behov i fokus och du ser en naturlig koppling mellan merförsäljning och nöjda kunder. För att lyckas i rollen behöver du ha goda erfarenheter av att jobba med proaktiv försäljning. Meriterande är om du har erfarenhet av privatrådgivning inom bank men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vi på Järvsö kontoret erbjuder dig en trivsam och hemtrevlig arbetsmiljö med engagerade, kompetenta och hjälpsamma kollegor.

 

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB och alla frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen hänvisas till Märta Adolfsson på 073-351 27 71 eller marta.adolfsson@clwork.se

Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast den 9 december.

Välkommen att skicka in din ansökan!

 

Om Hälsinglands Sparbank

Hälsinglands Sparbank är banken som gör det möjligt för människor och företag att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Att ge tillbaka och göra skillnad är ett löfte vi ger våra kunder. Med vårt samhällsengagemang stöttar vi mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamheter samt inom förenings- och näringsliv. Vi värnar om ett bättre samhälle för alla.

För att visa uppskattning till vår personal är det viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö och att vår personal får tillbaka i form av förmåner och omhändertagande. Vi satsar därför mycket på gemensamma aktiviteter och friskvård. Hälsinglands Sparbank är en fristående bank, vilket innebär att våra beslut fattas lokalt. Vi är idag ca 90 anställda på fem olika kontor med en företagskultur som genomsyras av ledorden engagerad, nära och öppen.

www.halsinglandssparbank.se

Senast uppdaterad: 
2018-11-23