Sölvesborg-Mjällby Sparbank söker kundvärd

Sölvesborg-Mjällby Sparbank söker dig som vill förstärka vårt härliga kundtjänstgäng i rollen som kundvärd.

Nu söker vi nya kollegor som vill hjälpa, guida och stötta våra kunder i deras dagliga bankärenden. Arbetet som kundvärd innebär möten med spontana bankkunder där du hjälper till med kassa- och kundtjänstärenden. Du möter kunden i kassa- och kundtjänstmiljö, men även i telefonen.

Du kommer att hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster. I rollen finns även ett stort fokus på att guida och inspirera kunderna till att göra sina bankaffärer i våra digitala kanaler. Rollen förutsätter god datorvana.

Vi vill att du som söker tjänsten som kundvärd på Sölvesborg-Mjällby Sparbank har en avslutad gymnasieutbildning samt någon form av arbetslivserfarenhet gärna från bank, kassa, försäljning eller telefoni. Då tjänsterna initialt är på ett år, med start direkt efter sommaren, kanske du har tagit ett sabbatsår eller liknande, och vill skaffa dig erfarenhet inom bank och serviceyrket, innan du studerar vidare. Vi ger dig värdefull erfarenhet inom bank och försäljning och du kommer att ingå i ett härligt team med stark sammanhållning där vi strävar efter gemensamma mål. Vi förutsätter att du är intresserad av ekonomi.

Utöver detta så är du representativ och utåtriktad. Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt förutsätter vi att du är tydlig i din kommunikation, har god social förmåga och känner dig säker i kontakten med kunder. Att ha hög social kompetens och stark kundfokus är därför ett måste. Vi ser också att du visar ett tydligt engagemang, är lyhörd och positiv. Du bör också vara strukturerad och noggrann samtidigt som du trivs med att prioritera bland arbetsuppgifter i en arbetsmiljö där tempot stundtals är högt.

Sänd din ansökan med cv och personligt brev till margareta.appelqvist@smsparbank.se, senast den 12 juli.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av Privatmarknadschef Mats Henriksson 0761-27 14 35, eller HR-ansvarig Margareta Appelqvist, 0708-87 11 04.

Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Malin Jansson, 0456-424 22.

Varmt välkommen med din ansökan!

Är jobbet inget för dig? Tipsa gärna en vän om jobbet!

Senast uppdaterad: 
2019-07-03