Sparbanken Eken söker en privatrådgivare med passion för affärer

På Sparbanken Eken drivs vi av tanken att alla våra kunder ska utvecklas och att regionen där vi verkar ska vara expansiv och attraktiv. Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder och lever efter våra kärnvärden: Lokala, Nära och Kompetenta. Tycker du också om det upplägget, kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

Vi behöver förstärka vårt team i Ryd med en privatrådgivare med inriktning mot bolån. Vi söker en privatrådgivare som vill utveckla och fördjupa befintliga och nya relationer med våra privatkunder.

 

Om dig

Du är driven och ambitiös. Du lever våra värderingar och gillar nya utmaningar. Du är kundens kontaktperson, har eget kundansvar som du utvecklar genom hög kontaktfrekvens med aktiva affärsförslag i syfte att skapa volymtillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet. Du identifierar kundbehovet avseende krediter, placeringar, betalningar, försäkringar och genomför anpassade affärslösningar.

 

Om tjänsten

I rollen finns även ett stort fokus på att hjälpa, inspirera och guida kunderna i alla våra kanaler. Vi möter kunden personligen på kontoret, via telefon och digitalt. Du har goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Du har tidigare jobbat med rådgivning inom bank och vi ser gärna att du har yrkesanpassad Swedsec-licens för rådgivare och bolån.

Som medarbetare hos oss förutsätts det att du vill och kan skapa goda relationer och upprätta förtroende. Att ge bra service är en självklarhet för dig, likaså att du sätter god kvalitet högt. Vi värdesätter att du trivs med att arbeta i team men också har förmågan att arbeta självständigt.

Vi står inför många förändringar inom bankbranschen vilket gör att det är viktigt att du har god initiativförmåga och vill ta till dig nya kunskaper och arbetssätt. Du tycker det är intressant och spännande med framtidens bank och vill vara med och driva utvecklingen.

 

Ansökan

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Skriv ett personligt brev och skicka med ditt CV till linda.nilsson@sparbankeneken.se senast den 20 november. Urval och intervjuer sker löpande.

Upplysningar kring tjänsten lämnas av:
Tf. Kontorschef Linda Nilsson på telefon 072-517 54 84
Facklig kontaktperson Anders Billerstam på telefon: 0459-387 70

 

Om Sparbanken Eken

Med ett genuint intresse för våra kunders affärer, är vi en påläst fullservicebank som erbjuder allt en storbank kan erbjuda – men med ett lokalt fokus. Vår bank är unik då vi ägs av sex lokala stiftelser, vars syfte är att ge tillbaka
en stor del av vinsten till bl.a. utbildning, föreningsliv och kultur. Detta gör vi för att stimulera en god samhällsutveckling och en tillväxt i vårt verksamhetsområde som innefattar Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Idag har vi över 26 000 kunder, en affärsvolym på 15 miljarder kronor samt drygt 70 medarbetare fördelade på våra kontor i Ryd, Delary, Grimslöv, Åryd, Älmeboda och Långasjö.

www.sparbankeneken.se

Senast uppdaterad: 
2018-11-06