Sparbanken i Enköping söker Företagsrådgivare

Har du erfarenhet från företagsaffären? Har du kundfokus, stort eget driv och gillar att göra affärer? Då är det här tjänsten för dig.

Om tjänsten

Du blir en del av vår företagsgrupp på cirka 10 personer med hög kompetens och stort engagemang. Kontoret ligger i Enköping.

Din roll som företagsrådgivare innebär att du har både kund och affärsansvar för en del av kontorets kunder, men också ett samordningsansvar för det kundteam som du skapar runt dina kunders specifika behov. Du kommer förutom att utveckla befintliga kundrelationer arbeta proaktivt med att skapa nya relationer och driva affärsmöjligheter.

 

Om dig

Du har en hög kompetens och erfarenhet att kunna läsa av kundens totala behov och tar fram en individuellt anpassad lösning.

Du är en person som är socialt utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor.

Din roll förutsätter en stor egen drivkraft att verka på marknaden samt god kompetens och erfarenhet av företagsaffären.

Du håller dig uppdaterad om omvärlden, marknadsutvecklingen och övriga förhållanden som kan påverka dina kunder och agerar utifrån detta.

Formella krav i rollen är Swedsec Rådgivarlicens.
 

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö med fokus på att utveckla vår gemensamma affär, där ett aktivt affärsmannaskap är en naturlig del av vardagen. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga och motiveras av både gemensamma som individuella mål.

 

Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till vår företagschef Jan Haeger på 0171-85 364 alt 070-592 69 87

Din ansökan mailar du till hr@sparbankenenkoping.se senast den 5 april 2019

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Sparbanken i Enköping

Sparbanken i Enköping är en självständig Sparbank som verkat i mer än 180 år. Vår vision är att vara den naturliga bankpartnern och den enda bank våra kunder behöver. Vi är verksamma i Enköping, Håbo och Upplands-Bro kommuner och är den dominerandeaktören på vår marknad, med en affärsvolym på över 30 miljarder och med drygt 100 anställda.

www.sparbankenenkoping.se

Senast uppdaterad: 
2019-03-15