Sparbanken i Enköping söker Redovisningschef

EKKO (Ekonomi, Kredit, Krav & Obestånd) vid Sparbanken består av 7 personer och är placerad under bankens administrative chef.

Om rollen:

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår ansvar för löpande hantering av bankens redovisning vilket inkluderar avstämningar samt analys av ekonomiskt resultat. Du kommer att vara mycket involverad i upprättande och utvecklade av bankens interna- och externa rapportering, såsom bokslut, myndighetsrapportering, delårs- och årsredovisning. Du kommer även att biträda vid rapportering av skatter och avgifter.   

I jobbet ingår också att biträda vid ändring av styrparametrar, fakturahantering, inklusive utanordning samt vara behjälplig med att svara på frågeställningar och stödja övriga i banken inom ditt ansvarsområde. Du är även ordinarie deltagare i bankens finanskommitté.  

I rollen ingår personalansvar för 6 personer vilka arbetar med ekonomi, kreditförvaltning och obestånd.

Om dig:

Vi söker dig som är Civilekonom eller motsvarande. Erfarenhet av bokföring/redovisning, personalansvar samt bankens egna system är meriterande. Viktiga personliga egenskaper för att passa i rollen är förmågan att självständigt ta till sig uppgifter, genom att leda, planera, prioritera för att lösa uppkomna problem och absolut inte vara rädd att hugga i där det så krävs. Du brinner för ekonomi samt har en analytisk förmåga och känner tillfredsställese när olika sammanhang kan förklaras.  

Då tjänsten till viss del innebär arbete mot deadlines måste du vara stresstålig och strukturerad och kunna leverera i rätt tid med god precision. För tjänsten krävs en hög datamognad generellt sett och mer specifikt behövs goda kunskaper i Excel. 

Tjänsten tillträds under våren 2020.

Du som vill veta mer är välkommen att ringa Adm. Chef Andreas Thåberg . 0171-85329. Välkommen med din ansökan senast den 10/1-20: hr@sparbankenenkoping.se  

 

 

Senast uppdaterad: 
2019-12-23