Sparbanken Lidköping ordnar en Sparbanksdag den 14 april

Darin, Sabina Ddumba, Uno Svenningsson, David Lindgren, Chris Kläfford, Sigrid Bernson, Christoffer Appelquist med flera uppträder på Sparbanksdagen i Sparbanken Lidköpings Arena nästa lördag.

Sparbanksdagen arrangeras för att väcka kunskap och intresse hos människorna i Lidköpingsbygden om Sparbanksstiftelsen Lidköpings arbete.  För att visa att de stöttar projekt som är bra för bygden och gör Lidköping till ett bättre ställe att leva och bo i. 

Sedan 1834 har Sparbanken funnits i Lidköping och jobbat för bygdens bästa. Banken har sedan 2001 delat ut över 200 miljoner till olika projekt i Lidköping via sin ägarstiftelse, Sparbanksstiftelsen Lidköping. Utöver detta har banken stöttat föreningslivet lokalt genom att sponsra cirka 90 föreningar i Lidköping.

Sparbanksdagen består av två delar. På dagen ges besökare möjlighet att ta del av artister från scen, banken presenterar projekt som de bidragit med medel till, föreningslivet håller i en massa roliga aktiviteter och självklart bjuds det på fika.

Under kvällen hålls en riktigt häftig show med artister som Darin, Sabina Ddumba, Uno Svenningsson, David Lindgren, Chris Kläfford, Sigrid Bernson och Christoffer Appelquist. Till kvällens show köps biljetter för endast 150kr styck från Sparbanken Lidköping.

 

Under Sparbanksdagen kommer banken även ha en förslagslåda där besökare får lämna in förslag och idéer på hur 100 000 kronor kan användas för bygdens bästa.

 

För andra är Lidköping en liten del av Sverige. För Sparbanken Lidköping betyder den allt!

Välkommen att besöka Sparbanksdagen nästa lördag den 14 april i Sparbanken Lidköping Arena.

För mer information och köp av biljetter

 

Senast uppdaterad: 
2018-04-06